Обратно към категорията

Откриха учебната година в сливенското Спортно училище

Добавено на: 03.09.2019 13:18
   
Кметът Стефан Радев откри новата учебна година в Спортно училище „Димитър Рохов“. Той поздрави всички ученици, учители и треньори и пожела годината да бъде още по-успешна и от изминалата.  
„Ето че измина една година и отново сме заедно, за да дадем старт на новата учебна година в спортно училище „Димитър Рохов“. След ваканцията учениците се връщат тук, за да се срещнат със своите връстници, приятели, учители, треньори, отново да започнат трескава спортна подготовка и да тръгнат по пътя на знанието. Община Сливен ще продължи да бъде партньор във всяко отношение. Развиваме и образователната инфраструктура, създаваме и по-добри условия за спорт в града и на територията на общината“, каза Стефан Радев.
Той пожела на всички една много спорна година, много спортни успехи и много постижения в областта на образованието.
„Скъпи ученици, в съвременния свят, за да се възползвате по най-добрия начин от таланта си, от спортните си постижения, образованието е най-добрият ви приятел. Нека не забравяме, че и най-успешният спорт е до време, а образованието е за цял живот. Пожелавам на всички Сливен да се гордее с вас, така както се е гордял с шампионите, учили в това училище през годините. На добър час!“, добави кметът на Сливен.  
Учениците, преподавателите и треньорите отчетоха като много успешна изминалата година. Тогава възпитаниците на Спортно училище „Димитър Рохов“ завоюваха над 105 медала, като повече от 30 златни, 29 сребърни и над 40 бронзови в републикански шампионати и международни състезания по акробатика, борба, вдигане на тежести, джудо, самбо, лека атлетика. Те си пожелаха през следващия учебен период да удвоят своите отличия.

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!