Обратно към категорията

Полицейски операции на територията на РУ-Котел

Добавено на: 21.08.2023 11:21
   
На 17 август е проведена операция с превантивна цел и установяване на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотични вещества. Извършени са проверки в районите на учебни заведения, игрални зали, питейни и увеселителни заведения. Установени са нарушения на закона за движение по пътищата, за които са съставени 17 фиша. 
За времето от 08,00 часа на 18 август до 18,00 часа на 20 август по разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков е осъществен контрол по време на Международния фестивал на народната носия 2023г в село Жеравна. За посочения период фестивалът е посетен от около 35 000 души. Осигурен е добър обществен ред. Не са допуснати нарушения, инциденти и пътни произшествия.  
На 19 и 20 август е проведена операция по опазване на обществения ред и контрол по пътна безопасност в селата Градец и Медвен. Проверени са 249 лица и 140 автомобила. Съставени са 7 акта и 10 фиша за нарушения на Закона за движение по пътищата. Четирима  са задържани за неизпълнение на полицейско разпореждане във връзка с нарушаване на нощната тишина. 

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!