Обратно към категорията

Приемен ден на кмета на Сливен и негови заместници се проведе днес

Добавено на: 03.02.2022 16:29
   

Казуси, свързани предимно с водопреносната мрежа в различни части на града, поставиха днес жители в приемния ден на кмета Стефан Радев и негови заместници. Сливенският градоначалник беше помолен за съдействие при решаване на проблем с водоподаването в един от районите на Сливен. Кметът обеща да разгледа възможните варианти с експерти и ако е възможно, да се търси решение по казуса.

От името на живущи във вилна зона, граждани изразиха благодарност към ръководството на Общината за поставяне на частично осветление и запълване на дупки по пътя в района. Жител на квартал „Речица“ внесе подписка в подкрепа на позицията на Общината в преговорите  за финансиране на подмяна на цялата водопроводна мрежа в квартала. 

В рамките на приемния ден от част от заместниците на Стефан Радев беше потърсено съдействие по жилищни въпроси и казуси, свързани с трудовата заетост и др.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!