Обратно към категорията

Приключи строежа на улица в Котел

Добавено на: 30.07.2020 10:14
   

Завърши рехабилитацията на ул. „Луда Камчия“, с което Община Котел приключва проект „Рехабилитация на съществуващи улици, тротоарни настилки и съоръжения към тях“, съобщава сайтът Наблюдател. Улиците „Г.С. Раковски“ и „проф. Павлов“ вече са въведени в експлоатация.

Направен е и линеен отводнител на ул. "Луда Камчия".

Строителните дейности започнаха през 2019 г. на 4 подобекта, като за периода на проекта са рехабилитирани най-натоварените улици в града. Както вече Радио Сливен Нет е информирало, изцяло нова aсфалтова настилка е положена на ул. „Г. С. Раковски“ с площ 7848 кв. м., ул.“ Проф. Павлов“ - 7862 кв. м. и ул. “Луда Камчия“ с 13 820 кв. м.

Нова тротоарна настилка е положена на ул. „Изворска“ – 1100 кв. м . Около автогарата са поставени нови осветителни тела.

За реализирането на проекта са вложени 1 571 731,58 лв. Средствата са осигурени от по подмярка 7.2: „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура" .

Проектът е част от програмата на кмета на община Котел Коста Каранашев за подобряване на инфраструктурата и превръщането на града в по – добро място за живот.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!