Обратно към категорията

"Пътна полиция" ще следи пътния контрол по време на празниците

Добавено на: 22.12.2020 10:15
   

В сектор „Пътна полиция”-Сливен е създадена организация за осъществяване на завишен контрол в дните преди, по време и след празниците.

Засилено присъствие на екипи на Пътна полиция ще има в дните 23.12.2020 г.; 24.12.2020 г.; 28.12.2020 г.; 31.12.2020 г. и на 03.01.2021, когато се очаква засилен трафик. Предвидени са екипи на автомагистрала „Тракия”, по главените и второстепенни пътища в областта. Контрол ще се осъществява и на входно-изходните пътни участъци в малките населени места. Планирани са специализирани операции „Алкохол, наркотици и неправоспособност” и операции по метода „Широкообхватен контрол”. Ще се следи за спазване на ограничението на скоростта, спазване на предимство, редовни документи и застраховка Гражданска отговорност. Полицейски екипи ще извършват контрол над водачи с рисково поведение, свързано с неправилно изпреварване, неправилни маневри и отнемане на предимство.

Ще се извършва контрол по въвежданите от Агенция „Пътна инфраструктура“ ограничения за движението по определени участъци от републиканските пътища за МПС.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!