Обратно към категорията

Регионалната библиотека в Сливен обяви конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ - 2022

Добавено на: 09.11.2022 14:18
   

Регионалната библиотека „Сава Доброплодни” в Сливен организира конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ - 2022, съобщиха от културната институция.

Участниците, деца и тийнейджъри на възраст от 5 до 16 години, трябва да нарисуват върху картон или хартия коледна картичка с максимален размер до 15х21 см. Към нея, на допълнителен лист, да добавят своето оригинално пожелание за празника и да оставят в Детския отдел или да я изпратят по пощата на адреса на библиотеката (гр.Сливен, ул. ”Никола Карев”1) до 9 декември 2022г. Към творбите за конкурса, на допълнителен лист трябва да добави и следната информация: три имена, възраст (навършени години), училище, клас, домашен адрес, телефон и e-mail за контакти.

Специално жури ще оцени изпратените творби. В дните преди Коледа, всички изпратени картички ще бъдат показани на изложба във фоайето на библиотеката и виртуално в YouTube канала на институцията. Наградите на отличените участници в двата раздела на конкурса ще бъдат връчени на 22 декември от 10:30ч., в Регионалната библиотека „Сава Доброплодни”, в рамките на програмата „Коледа в библиотеката”. Участниците, които не могат да присъстват на церемонията, ще получат наградите си по пощата. Изпратените за конкурса картички не се връщат на участниците.

Регионалната библиотека в Сливен организира конкурса за четиринадесета поредна година. Целта на конкурса е да поощри децата и тийнейджърите да пресъздадат коледната магия - светла, красива и съзидателна, посочват организаторите.

 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!