Обратно към категорията

С ремонта на Детска ясла № 14 в Сливен значително се подобряват условията за малчуганите

Добавено на: 20.04.2023 11:26
   

Благодарение на ремонта, който извършва Община Сливен, значително се подобряват условията в Детска ясла № 14. Това е едно от детските заведения в централната част на града, което от години не е ремонтирано.

„Ремонтите включват дейности както на детската площадка в двора, така и на самата сграда. Близо 400 000 лева вече е сумата, която сме предвидили през различните етапи на строително-монтажните работи. Целта ни е да бъде максимално приветливо и комфортно за децата, които я посещават. Подобряване на условията в детските ясли и градини е един от основните ни приоритети“, каза кметът Стефан Радев, който посети обекта.

Строително-монтажните работи са свързани с вътрешен ремонт на трапезарията, санитарните помещения, приемните на четирите яслени групи, коридорите, преустройство на хранителния офис в една от групите и др. Дейностите включват подмяна на вътрешните врати, демонтиране на дървената облицовка по стените, шпакловане и боядисване на стените и таваните, както и подмяна на настилката в четирите яслени групи в помещенията, обособени за трапезария и хранителен офис.

Цялостно се обновяват всички санитарни помещения, като цялата стара санитария се подменя с нова, в свежи цветове. Ремонтира се и се подменя вътрешната ВиК инсталация. Заменят се съществуващите осветителни тела с нови енергийно ефективни LED осветителни тела, монтирани на стена или таван.

Към момента ремонтът продължава поетапно, като напълно завършени са две от яслените групи.
Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!