Обратно към категорията

Скандал около ОУ „Братя Миладинови“ - Сливен. Насилвано ли е дете?

Добавено на: 18.12.2022 20:15
   

Ученичка във втори клас, чрез своята майка, твърди, че с нея е блудствал учител. За това сигнализира слушател на Радио 999.
Сигнал в полицията е получен на 16 декември и е предаден на Районна прокуратура - Сливен.
Преди дни е имало подобен случай в училището, отново с оплакване за набези над ученички, научи още нашия екип. Тогава пред представител на Детска педагогическа стая момичетата са признали, че твърденията им са невярни.
Децата в това училище са основно от кв. „Надежда“, а учители се оплакват от поведението им. Твърдят, че са опипвани от част от децата и самите те са жертва на вербална агресия от страна на учениците, която граничи със сексизъм. В училището се прилагат съвременни методи за възпитание, но явно липсва домашното такова. Работи се с родителите по тематични родителски срещи.

Припомняме, че преди няколко години, отново там имаше организирана кампания „Ще ви вземем децата“, която изпразни класните стаи както на ОУ „Братя Миладинови”, така и на ОУ „Юрий Гагарин”. Тогава масово родителите се втурнаха да приберат учениците защото в кв. „Надежда” някой казал, че социалните служби ще им вземат децата.

Екип 999


Маркери: децата

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!