Обратно към категорията

Сливен домакин на рибен фестивал

Добавено на: 24.10.2020 11:37
Снимки: МЗГХ
   

Сливен е домакин на първото събитие от Търговския рибен фестивал, част на кампанията "Фестивал на рибата - вкусно и полезно" на 24 и 25 октомври, съобщи БТА, цитирайки организаторите от Министерството на земеделието, храните и горите.
Двудневният фестивал започва от 11 часа на площад "Хаджи Димитър". Ще участват множество изложители, като е предвидена разнообразна програма. Ще има кулинарни демонстрации. Водещ на събитието ще е актьорът Ники Станоев. Ще се проведат и кулинарни демонстрации с шеф-готвач Ути Бъчваров, който ще приготви рибни ястия на място. Той ще дава и своите съвети за готвенето на риба и у дома. Гостите на изложението ще
имат възможност да опитат и рибни ястия на място.

Търговският рибен фестивал ще се проведе на територията на 7 области на страната - Сливен, Монтана, Габрово, Велико Търново, Хасково, Ямбол и София, където ще бъде заключителното събитие от кампанията. Акцентът ще бъде поставен основно върху производителите и доставчиците на риба и продукти от риболов, които ще могат да предлагат своята продукция директно, а целта е да се скъси веригата с крайните потребители.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!