Обратно към категорията

Сливен: Мобилни екипи на сектор „Български документи за самоличност” извършват прием на заявления за подмяна на лични карти и паспорти

Добавено на: 29.01.2020 13:49
   

Мобилните екипи на сектор „БДС” към ОДМВР-Сливен извършват прием на място, на заявление за подмяна на личните документи, по заявка във фирми и учреждения от област Сливен. От началото на годината официално искане за „Организиран прием” е постъпило от 8 фирми и държавни учреждения. Това спестява на гражданите времето, необходимо за лично явяване в паспортна служба и чакането за обслужване при голямо струпване на хора. Няма ограничение в броя на желаещите да се възползват от тази услуга, което означава, че и фирми с малко персонал могат да направят своята заявка. Необходимо е да се подаде писмено искане за извършване на тази услуга, да се посочи лице за контакт и да се изготви списък по приложения по-долу образец. Искането може да си изпрати по пощата на адрес ОДМВР-Сливен, гр.Сливен, ул.”Ген.Скобелев”№5 или на електронната поща на дирекцията sliven@mvr.bg .

Важно е да се знае, че заявления за подмяна на лична карта може да подават и преди изтичане на срока на нейната валидност.

Гражданите нямат задължението да подменят паспортите си, но са длъжни да ги върнат до три месеца от изтичане на валидността им.

Ежедневна информация, свързана с издаването на българските лични документи може да се получи на телефони: 044/644-355.

29. 01. 2020 г.

РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:

ГР.СЛИВЕН

ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!