Обратно към категорията

Сливенски акробати заминават на международен турнир в Полша

Добавено на: 05.10.2022 08:37
   

Акробати от спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев" Сливен заедно със своята треньорка Виолета Бинева и съдия Елеонора Петрова заминават днес на международен турнир по акробатика в столицата на Полша-Варшава.
В състава на нашия отбор са Маринела Иванова, Петя Георгиева, Емили Йорданова, Силвана Гурцова, Габриела Даскалова, Стоянка Димитрова, Памела Панайотова, Гергана Калчева, Анна Василева, Мартина Димитрова, Събина Стефанова и Добромира Стоянова.
Дванадесетият международен турнир по акробатика във Варшава ще се проведе в дните 7-9 октомври. Паралелно с него ще се проведе и първият мемориален турнир в памет на Конрад Зиелински и съпругата му Гизела. Двамата имат изключителни заслуги за развитието на състезателния характер на световната акробатика. В Полша наричат Гизела Зиелинска „майката на акробатиката“. Тя почина на 19 януари 2021 г. на 86-годишна възраст. Съпругът й Конрад Зелински, който беше експерт и член на Техническия комитет на Международната федерация по гимнастика до 2008 г., почина на 8 март 2021 г.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!