Обратно към категорията

Сливенският съд осъди на доживотен затвор мъж за убийство и опит за убийство на син и баща

Добавено на: 21.10.2022 07:40
   

Сливенският окръжен съд наложи наказание „доживотен затвор“ на мъж с инициали Т.Й. за убийство и опит за убийство на син и баща. Това съобщиха от Апелативната прокуратура в Бургас.

Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 39-годишен мъж, нанасяйки му 15 удара с нож и за това, че е направил опит умишлено да умъртви баща му, нанасяйки му удари с нож в десните подбедрица и раменна става, целейки да улесни извършването на убийството на по-младия мъж. Опитът за убийство на бащата е останал недовършен, поради независещи от извършителя причини.

Както БТА съобщи, престъпленията са извършени на 2 юни 2020 г. в Сливен. Подсъдимият Тодор Й. направил опит умишлено да умъртви 66-годишен мъж, като опитът е останал недовършен, поради оказана медицинска помощ на пострадалия и умъртвил 39-годишния му син. По време на разследването е установено, че той имал неуредени финансови взаимоотношения с 39-годишния мъж. Тодор Й. отишъл до дома на пострадалия, за да поиска парична сума, която му бил дал като заем. Той нападнал с нож мъжа, след като разбрал, че няма възможност да му върне парите. Бащата се опитал да се притече на помощ, но Тодор Й. му нанесъл множество удари по тялото. Подсъдимият се насочил отново към 39-годишния мъж и продължил да му нанася множество удари.

Престъпленията са извършени по особено мъчителен начин, посочват от Прокуратурата.

Присъдата на Окръжен съд - Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Бургас.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!