Обратно към категорията

В Солун презентираха Индустриалния парк на Сливен  

Добавено на: 12.09.2023 15:27
   

На Международния панаир в Солун екип на Националното сдружение на общините в България представи инвестиционните възможности и профили на общините Сливен, Пловдив, Стара Загора, Ботевград и Габрово. Сливен беше презентиран с бъдещия Индустриален парк, като нова възможност пред инвеститорите. 

Тази година България е страна- почетен гост на панаира, като на него са представени почти 60 български компании и организации от различни сектори. На българския национален щанд в Солун участват и редица организации и институции, сред които Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), Българската агенция за инвестиции (БАИ), Националната компания индустриални зони (НКИЗ), Българската академия на науките (БАН), София Тех Парк и други. На отделни щандове дейността си презентират десетки български компании от различни сектори в сферата на високи технологии и IT, фирми, свързани с хранително-вкусовата промишленост, с образование, транспорт, машиностроене и други.

Министърът на икономиката и индустрията, Богдан Богданов, министърът на финансите, Асен Василев и гръцкият им колега и министър на икономиката и финансите Константинос Хазидакис откриха официално българската палата в първия ден на панаира.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!