Обратно към категорията

Стефан Радев след първата приемна с граждани: Срещите ни продължават, важна е обратната връзка

Добавено на: 13.01.2023 17:22
   

Кметът Стефан Радев проведе първия си за тази година приемен ден с граждани. По време на разговорите той бе запознат с редица казуси от различни сфери и ангажираност. В рамките на компетенциите на Общината кметът пое ангажимент да проучи поставените въпроси, да се търсят решения и възможности за съдействие.

През изминалата 2022 г. ръководството на Общината е приело общо  198 граждани, представители на различни организации и институции.  В приемния си ден  кметът се е срещнал с близо 70 жители на общината и групи граждани. А зам. кметовете и секретарят са приели 131 човека общо. Срещи с граждани са се провеждали не само в рамките на приемния ден. 

„Срещите ни с нашите съграждани ще продължат и занапред. Важен е контактът и обратната връзка. Те най-добре ни дават ориентир за общите нагласи на хората,  как се справяме, вършим ли си работата добре. Помагат ни и да надграждаме дейността си и качеството на услугите“, посочи сливенският градоначалник.

Въпросите, които най-често са били излагани пред общинското ръководство, са били свързани с благоустрояване,  строителство, инфраструктурни проблеми, междусъседски спорове, незаконно строителство, общинска собственост, екологични въпроси, социални проблеми, образование, култура  и др. По време на срещите гражданите са поставяли и обществени въпроси и са давали предложения на Общината. Често те са изказвали и благодарности за оказано съдействие. 

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Сигнали и предложения  се приемат и по електронна поща.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!