Обратно към категорията

Тече трескава подготовка на терена на Фестивала на „Етносите, багрите и котленския килим“

Добавено на: 23.07.2022 13:24
   

Община Котел подготвя терена в парк "Изворите" за Фестивала на етносите, багрите и котленския килим, съобщиха от общинския пресцентър.

Почистват се зелените площи, определят се разположенията на сцените, зоните за хранене в импровизираните села на етносите, зоните за демонстрации и забавления и други. Подготвя се още озвучаването, прокарването на електрификация, спазването на изискванията на всички участници и изпълнители, както и тяхното настаняване.  

Ангажимент на един от изпълнителите в концертната програма наложи промяна в предварително обявената програма, затова предвидените за 29 и 30 юли концерти ще бъдат в следната последователност: на 29 юли (петък) на голяма сцена „Естрада" от 20:00 часа  ще се състои откриването на фестивала. От 20:20 часа ще бъде концертът на група „Тоника СВ", последван от този на Станислав Сланев-Стенли, Димитър Ковачев-Фънки, Слави Вълчев и Николай Николаев. На 30 юли (събота) вечерната програма започва от 20:00 часа на голяма сцена „Естрада". Там от 20:10 часа ще бъде концертът на ДФА „Филип Кутев", последван от този на Маргарита Хранова.

Общинска администрация - Котел приканва жителите на града, в дните на фестивала, да не използват личните си автомобили за придвижване до Парк „Изворите", с цел облекчаване на натовареността.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!