Обратно към категорията

Валентин Ревански: Общините Ямбол, Сливен и Тунджа винаги са си партнирали много добре, имат и общо бъдеще

Добавено на: 29.10.2021 18:22
   

„Общините, Ямбол, Сливен и Тунджа винаги са си партнирали много добре и смятам, че имат и общо бъдеще“, каза кметът на Ямбол Валентин Ревански по време на подписването на меморандум за сътрудничество между трите общини, по инициатива на сливенския кмет Стефан Радев.

Според Ревански единственият начин за конкуренция с големите областни градове, е обединяването около каузи и проекти, които са решаващи за развитието на двата областни града и трите общини. По думите му подписването на меморандума е една много хубава инициатива и за него е важно както нейното начало, така и финалът й.

„Общините Ямбол, Сливен и Тунджа винаги са си партнирали много добре и смятам, че имат и общо бъдеще. Тримата кметове и областните управители знаят, че трябва да бъдем инициативни, да дадем всичко от себе си и да изпълним поставените цели. Като виждам колегите, които са тук, съм убеден, че всеки един от нас ще даде всичко от себе си със своя екип, за да допринесем за развитието на трите общини. Единственият начин нашите общини да бъдат конкурентноспособни на големите областни градове е да се обединяваме около общи каузи и проекти, които са решаващи за развитието на двата областни града и трите общини.

Присъствали сме на много първи копки или начало на различни инициативи, които никога не са били завършени, и най-важно сега е какъв ще бъде финалът на това общо партньорство“, изтъкна кметът на Ямбол Валентин Ревански.

„Тук и тримата кметове и областните управители знаят, че трябва да бъдем инициативни, да дадем всичко от себе си и да изпълним поставените цели. Като виждам колегите, които са тук, съм убеден, че всеки един от нас ще даде всичко от себе си със своя екип за да  допринесем за развитието на трите общини. Най-важното за мен е да бъдем конкурентни на големите областни градове.“, каза още Ревански.

Меморандумът за сътрудничество подписаха днес кметовете на общините Сливен – Стефан Радев, на Ямбол – Валентин Ревански и на Тунджа Георги Георгиев. Подписите си поставиха и областният управител на Ямбол - Георги Чалъков и зам.-областният управител на Сливен Антоний Андонов. Документът регламентира общите ангажименти и отношения, които страните поемат във връзка с осъществяване на сътрудничество през новия програмен период при реализиране на общи проекти и инициативи, развитие на индустриални зони и привличане на инвеститори.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!