Обратно към категорията

Започна кампанията за събиране на местните данъци и такси в община Сливен за 2024 година

Добавено на: 15.01.2024 10:46
   

Започна кампанията за събиране на местните данъци и такси в община Сливен за 2024 година, съобщават от Дирекция "Местни данъци и такси". Гражданите и фирмите, които внесат цялата сума за годината до 30 април, ползват отстъпка от 5  процента. Дължимите местни данъци и такси могат да бъдат заплатени и на две вноски – до 30 април и до 31 октомври.

Плащанията могат да се извършват на касите в Дирекция „Местни данъци и такси“ в сградата на Общината, която работи от 8 до 17 часа, на касите в кметствата, на касите на "EasyPay", "FastPay", "Български пощи" и във всяка търговска банка. При плащане с банков превод се посочва кода на задължението и банковата сметка в Общинска банка АД - BG03SOMB91308428713744. Плащания могат да се извършват и чрез виртуален ПОС (през сайта на Община Сливен - необходим е ПИН код, който се издава безплатно в дирекцията лично или на лице с нотариално заверено пълномощно, както и чрез Квалифициран електронен подпис - КЕП).

Всеки данъкоплатец може да получи безплатен ПИН – код от дирекцията на място, чрез който да проверява задълженията си чрез сайта на Община Сливен. Проверка за задълженията може да бъде извършена чрез индивидуален ПИК и в платформата на НАП.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!