Обратно към категорията

Започва основният ремонт на Детска ясла 3 в Сливен

Добавено на: 23.10.2019 13:35
   

Ремонтът на Детска ясла № 3 в Сливен стартира официално днес. По време на откриването на строителната площадка, зам.-кметът Румен Иванов пожела успех в дейностите по обекта и качествено изпълнение в името на най-малките жители на Сливен. Той допълни, че Община Сливен ще продължи да инвестира в изграждането и благоустрояването на детски съоръжения и обекти, които да подпомагат успешното развитие на децата.

От своя страна директорката на яслата Антоанета Тодорова изказа радостта си от факта, че децата ще се радват на изцяло обновени помещения, а също и по-комфортна и уютна обстановка.  

На сградата ще бъде извършен основен ремонт на външните фасади, топлинно изолиране на покрива и хидроизолация. Ще бъде положена топлоизолация от вътрешната страна на стените, подмяна на старата дограма с нова РVC и алуминиева, сградата ще разполага и с нов санитарен възел. Подовата настилка в помещенията също ще бъде подменена, ремонт ще бъде извършен и на сградната водопроводна инсталация и електроинсталациите. Старата ограда ще бъде подменена с нова.

Яслата се намира в кв. „Комлука“ и е сред първите, построени в града. В нея се възпитават и отглеждат деца от 1 до 3 годишна възраст, разпределени в три групи.

Средствата за ремонта са осигурени от Община Сливен.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!