Обратно към категорията

Традиционните награди на Община Болярово по повод 24 май бяха връчени на тържествена церемония

Добавено на: 22.05.2023 16:20
   

Традиционните награди на Община Болярово за изявени учители, читалищни дейци и ученици бяха връчени днес от кмета Христо Христов на тържествена церемония. Призовете се присъждат по повод 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Почетни грамоти и парични награди бяха връчени на преподавателите Стоянка Гочева, Стоянка Ставрева и Стоянка Тодорова от Детска градина „Здравец“ и филиали, Донка Митева от Основно училище „Стефан Караджа“-Стефан Караджово, както и Дянка Андонова и Любослав Ценов от Средно училище „Д-р Петър Берон“.

С награди по повод празника бяха удостоени също Миглена Арабаджиева за нейната подкрепа към любителските колективи в читалищата и самодейните групи при НЧ „Стефан Караджа-1904“ – с. Стефан Караджово.

По повод 24 май кметът на община Болярово удостои с отличия и отборът на Средно училище „Д-р Петър Берон“ – Болярово, спечелил първо място в своята категория на провелите се в Ямбол на 20 май Национален турнир по утринна гимнастика „Ямбол '23“ и инициативата „Спортувай с президента“, както и Детски танцов състав „Боляровче“, получил втора награда от „Мараш пее-2003“ в гр. Стралджа.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!