Обратно към категорията

227 шофьори засечени с висока скорост за седмица в област Ямбол

Добавено на: 30.04.2020 11:24
   

227 са установените нарушения на скоростта  са установени през изминалата  седмица на територията на област Ямбол= 

След обработване на заснетите клипове и снимки от мобилните камери  става ясно, че по-голяма част от нарушенията са през светлата част на деня - 194. Около 40% от нарушенията са констатирани в населени места.

При констатирани нарушения на скоростта в населените места са отчетени стойности  до 39 км/ч. над въведените ограничения, за които в закона са предвидени глоби от 20 лева до 400 лева. Извън населените места най-високата отчетената скорост е  с  43 км/ч над въведеното ограничение, като глобата, предвидена в закона за тава нарушение е 400 лева.  На водачите са издадени фишове за констатираните нарушения.

За наложени глоби по ЗДВП може да се извърши проверка  на електронната страницата на Главна дирекция „Национална полиция”- Административни услуги – Пътна полиция. Линк към страницата: https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/KATActs/ActService/Index

Продължава ежедневният контрол по спазване на ЗДвП и установяване на нарушения, влияещи пряко на пътния травматизъм на територията на област Ямбол.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!