Обратно към категорията

60 хиляди лева за почистване корита на реки отдели община Болярово

Добавено на: 29.04.2021 13:45
   

24 490 лв. отдели община Болярово за почистването на река Поповска в регулацията на село Попово. През януари тази година там бяха залети къщи и дворове в резултат на интензивните валежи. Предстои изготвянето на технически проект за извършването на строително монтажни работи, но това ще отнеме време, коментира кметът Христо Христов. Отпуснатите на 28 април с решение на Общинския съвет 24 490 лв. за частично почистване в регулацията на село Попово са постъпилите в общинския бюджет възстановени от РИОСВ-Стара Загора отчисления по Закона за управление на отпадъците вследствие на общинската политика по управлението на отпадъците.

От 10 хиляди на 17760 лв. бе увеличена с решението на съветниците за промяна в бюджетната рамка и сумата за почистването на река Поповска в чертите на село Воден. На 17 750 лв. се завиши и сумата за почистването на река Селска в регулацията на село Голямо Крушево.

Съветниците приеха и предложението на кмета Христов от общинския бюджет да бъде закупен и кардиограф за филиала на ЦСМП, а стойността е 2400 лв.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!