Обратно към категорията

Акция за безвъзмездно кръводаряване

Добавено на: 03.10.2019 18:47
   

На 2 октомври 2019 г., в сградата Областна администрация – Ямбол се проведе акция за безвъзмездно кръводаряване под мотото: „Заедно можем повече!“.

Акцията се организира от Български Червен кръст – Ямбол в партньорство с Отделението по трансфузионна хематология /Кръвен център/ към МБАЛ „Св. Пантелеймон“, с подкрепата областния управител на област Ямбол и Областната администрация и имаше за цел да се популяризират принципите на доброволност, безвъзмездност и хуманност, милосърдие и човешка солидарност. Да се привлекат по-голям брой хора в активна възраст, като безвъзмездни кръводарители в знак на съпричастност и в помощ на пострадалите при ПТП.

Като кръводарители се включиха Волен Дичев, зам.-областен управител на област Ямбол, служители от администрацията и граждани на град Ямбол.

Ямболската червенокръстка организация изразява искрената си благодарност към всеки гражданин, който се включи в акцията и на цялата областна администрация за подкрепата в нейното осъществяване,  за предоставените прекрасни условия за работа на екипа от  Отделението по трансфузионна хематология.
Делник


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!