Обратно към категорията

Акция по засаждане на живи коледни дръвчета в Ямбол

Добавено на: 04.01.2023 13:33
   

 Градински център – Ямбол и Общинско предприятие „Паркове и зони за отдих и спорт“ организират акция по засаждане на живите коледни дръвчета. Високите температури през седмицата и леките валежи, които се прогнозират към края ѝ предоставят подходящи условия за засаждането, съобщават организаторите и допълват: 

Както си обещахме предната година, ще опитаме да направи това събитие традиционно. Ние със съдействието на Общинско Предприятие "Паркове и зони за отдих и спорт" организираме засаждане на живите Коледни дръвчета. Няма нужда да обясняваме как наред със скромния екологичен и декоративен принос , една такава акция има огромен възпитателен и социален такъв".

Акцията ще се порведе в неделя, 8 януари, от 10,30ч. Мястото е лесопарк "Боровец", в ниската част до паркинга. 

Градински център - Ямбол и Общинско Предприятие "Паркове и зони за отдих и спорт" имат ангажимент да предоставят нужните инструменти за дейностите. 

За хората, които не могат да организират транспорт на дръвчето до мястото на събитието, такъв ще им бъде предоставен (безплатно). Желаещите могат да заявят това по телефон (0899 077 007) или на фейсбук страницата на Градински център - Ямбол. 


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!