Обратно към категорията

Апел за носене на маски на баскетболния мач в зала "Диана" тази вечер

Добавено на: 17.10.2020 15:10
Снимки: Делник
   

„Молим феновете, които ще дойдат на баскетболния мач с „Черно море“ – Варна тази вечер от 18 часа да си носят маски и да ги сложат в зала „Диана“, за да няма предпоставки баскетболният клуб да бъде наказан и да бъде лишаван от публика, призова зам.-председателя на Управителния съвет Станислав Говедаров, цитиран от Делник.

Капацитетът, който може залата да поеме за мача е 50 % от всички места, затова е пусната и предварителна продажба на билети, за да се спазват изискванията те да се продават с места, за да се спазва дистанция между зрителите.

Осигурена е по-сериозна охрана, която ще следи за правилата – носене на маски и спазване на дистанция.

Изключително много са изискванията към баскетболния клуб, за да не се допусне зараза и първенството да продължи с публика. Към всяко трето число на месеца клубът е длъжен да представя изследвания за коронавирус на играчите и стриктно да спазва въведените правила, подчерта и председателят на Управителния съвет Христо Христов.

На този етап отборът на „Черноморец“ – Бургас има 8 заразени състезатели, което ще наруши ритъма на първенството, защото те няма да могат да играят минимум още два кръга.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!