Обратно към категорията

АПИ: ЗАПОЧНА РЕМОНТЪТ НА ИЗТОЧНИЯ ОБХОДЕН ПЪТ В ЯМБОЛ

   

АПИ: ЗАПОЧНА РЕМОНТЪТ НА ИЗТОЧНИЯ ОБХОДЕН ПЪТ В ЯМБОЛ

Започна ремонтът на 1,7 км от Източния обходен път на гр. Ямбол – от кръстовището с ул. „Търговска“ до бул. „Крайречен“, както и отсечка от булеварда, които съвпадат с трасето на републикански път III-5305 Ямбол – Веселиново, съобщават от Агенция “Пътна инфраструктура”.
Ремонтните дейности се изпълняват по договора за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Ямбол и са на стойност 1 485 700,24 лв. с ДДС.
Въведена е времена организация на движението в участъка от ул. „Търговска“ до бул. „Крайречен“, където ще бъде извършен ремонт на пътната настилка и подмяна на бордюрите.
На ремонтирания през м. г. участък от Източния обходен път в близост до ж. к. „Георги Бенковски“ ще бъде изградена канавка за отвеждане на повърхностните води и ремонтните дейности няма да засягат движението.
 
 ПРЕСЦЕНТЪР АПИ

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#7 monstakill 30.08.2019 16:44

1873 НЕ СЪМ ТИ ИСКАЛ АВТОБИОГРАФИЯ.НИТО ТИ ИСКАМ ДОБРОТО НИТО ЛОШОТО .МИСЛЯ ,ЧЕ СМЕ ТУКА ДА КОМЕНТИРАМЕ.А АЗ КОМЕНТИРАМ ТОВА КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВА.А НЕ МИ ХАРЕСВА НЯКОЙ ДА ХВАЛИ КМЕТА КРАДЕЦ ИЛИ БОКО МУТРАТА,КОЙТО Е ДОКАЗАН РАЗРУШИТЕЛ НА НАЦИЯТА.ТО ДЖЕНДЪРИ ЛИ НЕ БЯХА,НОРВЕЖКИ МЕРКИ ЗА ДЕТЕТО ЛИ НЕ БЯХА,ГЕЙ ПАРАДИ ЛИ НЕ БЯХА ?ТАКИВА СА ИМ ЕВРО ЦЕННОСТИТЕ,А АКО СИ ПАТРИОТ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИШ СРЕЩУ ШАЙКАТА,А НЕ ДА Я ВЪЗХВАЛЯВАШ!!!!


#6 1873 30.08.2019 14:42

С тези инициали отговарям за себе си. Не обиждам никой,особено като не го познавам. Не съм соросоид ,а патриот.Не съм слуга на никаква партия ,нито член.Имам си собствени доходи,изкарани честно.Каквото пиша е лично мое виждане.Но какво ли обяснявам ,на човек,който ме обижда. На лошото ,ще кажа с добро--бъдете жив и здрав.

 

 

#5 monstakill 30.08.2019 03:45

СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА.ЗАКЪСНЕЛИ ПОНЕ С ПЕТИЛЕТКА МЕРКИ НА КОРУМПИРАНИЯ КМЕТ.ПРЕДИЗБОРЕН ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА.КОЛКОТО ЗА БОКО НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ГО ТЪРСЯ ,КОГАТО СЕ МАХНЕ,ДАЙ БОЖЕ ДА Е СКОРО,ЧЕ БЪЛГАРИ НЕ ОСТАНАХА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД НАПАСТА КОЯТО Е УПРАВЛЕНИЕТО МУ.ДА СЕ МАХА С ЦЯЛАТА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА.А ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ КОМЕНТАРИТЕ ОТДОЛУ ГИ Е ПИСАЛ ЕДНА И СЪЩА СОРОСОИДНА ПОДЛОГА ИЗПОЛЗВАЙКИ РАЗЛИЧНИ ИМЕНА.ДОСТА ЗА ПРОСТИ ТРЯБВА ДА НИ ИМА КАТО ГЛЕДАМ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ МУ ИЗТЪРКАНИ СОРОСОИДНИ НОМЕРЦА.ЯВНО НЯМА ДА ИЗМИСЛИТЕ НИЩО НОВО?А НА СТАРОТО ВЕЧЕ НЯМА БАЛЪЦИ ДА ВЯРВАТ?


#4 1873 29.08.2019 10:16

Всякаква инфраструктура,фабрики,болници,спортни съоръжения,паркове,транспортни обекти,подновяване боеспособността на армията. Толкова много е,няма място да се споменават само секторите ,камо ли по обекти в България. Не съм от ГЕРБ,но виждам,че се направи страшно много.

 

 

#3 Страхил 29.08.2019 09:39

"при него много неща се правят." Какви неща се правят?


#2 1873 29.08.2019 08:56

Такива като г-н Борисов ще ги търсим.Как ли не е обиждан,но при него много неща се правят.

 

 

#1 Страхил 29.08.2019 02:23

Похвално! Сигурно Бойко Борисов е минал от там и ги е задействал! Както стана преди години по пътя за Безмер. Сигурно и към Ормана е отивал, защото за два дни очистиха всичкия гюрлюк по ул.Ямболен.


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!