Обратно към категорията

Балът за ямболските гимназии - от 30 до 484 точки

   

Балът за ямболските гимназии - от 30 до 484 точки

Резултатите от първи етап на класиране за училища с прием в осми клас вече са публикувани. Проверката е с входящ номер и код от служебната бележка за явяване, съобщават от Регионалния инспекторат по образование. 
Периодът за записване след първи етап е до 16 юли включително в училищата, в които учениците са класирани. Учениците, които не са класирани по първо желание имат право да участват във второ класиране. За това е необходимо в училището, в което са класирани на първи етап да подадат заявление за участие във втори етап. Учениците, които на първия етап на класиране не са приети никъде не подават заявление и автоматично участват във втори етап на класиране, съобщават от инспектората. 
Балът на гимназиите в ямболско тази година е от 30 точки до 484 точки. Справката за минималния и максимален бал по паралелки е публикувана на сайта на Регионалния инспекторат по образование и от нея всеки ученик може да си провери шансовете за второ класиране. Резултатите от него трябва да излязат до 18 юли.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!