Обратно към категорията

БЧК с психологическа подкрепа на гражданите

Добавено на: 26.11.2020 14:42
   

Български Червен кръст – Ямбол продължава да поддържа активни телефонните линии за психологическа помощ и консултиране на граждани, нуждаещи се от подкрепа. От услугата се възползват и професионалисти в сферата на здравеопазването, Министерството на вътрешните работи, образованието, членове на оперативни щабове, медицински съвети и др., които се грижат за здравето, живота и безопасността на гражданите в условията на извънредна епидемична обстановка и риск от разпространение на инфекцията и заразяване с COVID – 19.
0882 59 88 07 и 0899 72 61 38 са телефонните линии, обезпечавани от служители и доброволци - професионалисти в областта на първата психологична помощ и психосоциална подкрепа при бедствия и кризи към Ямболската червенокръстка организация. Целта е да се намали стреса, тревожността, натрупани негативни емоции и в известна степен депресивни състояния, които довеждат до физически проявления и дискомфорт.

ВСЯКА СПОДЕЛЕНА ИНФОРМАЦИЯ Е КОНФИДЕНЦИАЛНА!

Посочените телефони номера са на разположение и на гражданите, потърсили съдействие и информация за предоставяните услуги и социални програми от БЧК – Ямбол.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!