Обратно към категорията

БЧК - Ямбол организира среща-дискусия с кандидат шофьори

Добавено на: 28.09.2020 11:57
Снимки: Unsplash.com
   

На 25 септември 2020г., Ямболската червенокръстка организация в партньорство със СБА - Ямбол, проведоха работна среща - дискусия с кандидати за водачи на МПС от автошкола „Йовчев и синове“ - Ямбол. Инициативата е част от дейностите, посветени на пътната безопасност и превенция на пътния травматизъм, осъществявани в месец септември и преминаващи под мотото: „Остани жив! Пази живота!“

Специалист от Секретариата на Обл.С на БЧК - Ямбол запозна участниците с необходимостта и значението на първата помощ, като фактор за ограничаване на негативните последици и намаляване жертвите на пътя..

Г-н Златан Минков, председател на СБА - Ямбол представи информация за честите причини за пътните инциденти, следствие от неизправности в автомобила, неправилната му експлоатация, използването на неподходящи за сезона гуми и мобилни устройства по време на движение. По време на дискусията бяха обсъдени предимствата от ползването на видеорегистратори.

На срещата бе предоставена и информация за Национално състезание "Най-добър млад шофьор 2020", проведено наскоро в град София и насочено към млади водачи на МПС с до 5 години опит в управлението на автомобили.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!