Обратно към категорията

БЧК-Ямбол разкри телефонни линии за подкрепа на професионалисти

Добавено на: 24.03.2020 09:21
   

Български Червен кръст – Ямбол също активира телефонни линии за оказване на психологическа помощ, консултиране и подкрепа на професионалисти в сферата на здравеопазването, Министерството на вътрешните работи, образованието, членове на оперативни щабове, медицински съвети и др., които се грижат за здравето, живота и безопасността на гражданите в условията на въведеното извънредно положение в Република България.

Целта е осигуряване на професионална помощ и подкрепа за намаляване на стреса, тревожността и съществуващи емоционални трудности, възникнали във връзка с изпълнението на професионалните задължения в полза на другите по време на кризи.

Линиите на телефонните номера 0899 72 61 38, 0898 87 95 95 и 0888 89 99 54 са на разположение всеки ден за времето от 12.00ч. до 22.00ч. до приключване на извънредното положение.

Обслужват се от висококвалифицирани експерти в оказването на първа психологична помощ и психосоциална подкрепа при бедствия и кризи. Членове на Доброволния екип за работа при бедствия, аварии и кризи и Лабораторен център за психосоциална подкрепа на лица и семейства, преживели тежки кризи към БЧК - Ямбол.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!