Обратно към категорията

Без пътни инциденти в Ямбол и Сливен в лошите метеорологични условия

Добавено на: 27.01.2021 10:09
   

За изминалата нощ няма регистрирани тежки катастрофи в област Ямбол, съобщиха за 999 от ОДМВР. Проблемно остава преминаването на тежкотоварни автомобили през граничен пункт Лесово. Там има частично обледяване на кантарните съоръжения, поради което камионите преминават бавно. Няма проблем за движението на автомобили през пункта.
Тази сутрин са изтеглени два автомобила пропаднали на пътя между селата Калчево – Победа, който е в ремонт.
Няма данни за пострадали и бедстващи хора на територията на областта.

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен също няма регистрирани престъпления и тежки пътни произшествия, съобщиха от там.

До момента в дежурните части на районните управления в Сливен, Нова Загора и Твърдица няма постъпили сигнали за пътни инциденти и други, възникнали поради лошите метеорологични условия в областта. В РУ-Котел са обслужени две леки пътни произшествия- в 21,00 часа на 26 януари, на пътя Градец-Котел, и тази сутрин в 07,30 часа, на пътя Котел-Омуртаг. При произшествията няма пострадали.

За времето от 06,00 часа на 26.01.2021 г. до 09,30 часа на 27.01.2021 г. в дежурната част на РДПБЗН-Сливен няма постъпили сигнали за произшествия, възникнали поради лошите метеорологични условия.

На 26 януари, в 15,16 часа, екип на РСПБЗН-Твърдица се е отзовал на сигнал за наводнено мазе в град Шивачево. Екипът е отводнил помещението.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!