Обратно към категорията

Безплатни процедури с барокамера за болни от диабет и за деца с аутизъм от община „Тунджа“  

Добавено на: 22.03.2023 08:54
   

Община „Тунджа“ и Медицински център „Топ медик“ започват прием на документи за 2023 г. за безплатно ползване на процедури с барокамера от социално слаби граждани на общината. Различното тази година е, че от тях могат да се възползват както болни от диабет за по-бързо заздравяване на рани, така и деца с разстройства в аутистичния спектър. Управителят на Медицинския център Стела Жекова информира за новостите в кампанията тази година кмета на Община „Тунджа“ Георги Георгиев.

Тя съобщи, че дарението на Медицинския център е предназначено за 12 пациенти от община „Тунджа“, курсът на лечение за всеки включва по 10 процедури.

Заявления, придружени от медицинска документация, се приемат в общината. Лекарска комисия от центъра ще извършва медицинска оценка на индивидуалните потребности на пациентите, а общината ще осъществява социален подбор.

Миналата година от дарението се възползваха шестима болни от диабет граждани на община „Тунджа“, които получиха значително подобряване на здравословното състояние.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!