Обратно към категорията

Бивш директор на плевенска гимназия конкурент за началник на просветното управление в Ямбол

Добавено на: 31.01.2024 08:43
   

Двама са допуснатите кандидати за началник на Районното управление по образование в Ямбол - Георги Георгиев и Багрян Йорданов.

Георги Георгиев беше назначен за временно изпълняващ длъжността началник на Регионално управление на образованието Ямбол от 12 януари. Той е дългогодишен старши експерт по БЕЛ в управлението. Пое поста от Стойко Стойков, който е преназначен като началник на отдел „Организационно-методическа дейност и контрол“.

Багрян Йорданов е бил директор на Професионалната гимназия по облекло и текстил „Христо Бояджиев” в Плевен. През годините е бил кандидат за началник на регионалните управления в Шумен, в Ловеч, а сега кандидатства, както за началник на Регионално управление на образованието в Ямбол, така и за началник на управлението в Хасково, където също се провежда конкурс.

До конкурса в Ямбол не е допуснат Иван Иванов с мотив, че не е доказал по документи, че поне 5 години е бил на ръководна или експертна длъжност в институциите от системата на предучилищното и училищното образование.

Допуснатите кандидате трябва да се явят на тест на 5 февруари. След това с тях ще бъде проведено и интервю, което, според утвърдената система за определяне на резултатите от конкурса, ще има по-голяма тежест.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!