Обратно към категорията

В Болярово са разкрити 21 са секционните избирателни комисии

Добавено на: 13.11.2021 09:33
   
21 Секционни избирателни комисии ще има на изборите в неделя в община Болярово. От тях една е подвижна, като за целта хората, които имат ТЕЛК или друга причина да не могат да отидат до избирателна секция вече са подали своите заявления.

На територията на Болярово 2500 са избирателите в предварителните списъци към момента. Това каза за БНР Бургас секретарят на общината Мария Чанева и посочи, че се очаква изборният ден да премине спокойно:
"Надявам се и всички комисии да приключат изборния ден нормално, защото сме и община, която е най-отдалечена от област Ямбол. Така или иначе ни предстои предаване на общинска администрация на всички необходими изборни книжа и документи, които са за нас, за община Болярово. Със заповед на кмета Христо Христов има разкрити 20 секционни избирателни комисии, както и още една подвижна СИК. До момента заявленията, които са подадени са 50. Осигурен е транспортът на членовете от Секционните избирателни комисии, очакваме да нямаме проблеми в изборния ден."

В 7:00 часа сутринта ще започнат изборите за президент и народни представители на 14 ноември. В две избирателни комисии ще се гласува машинно, във 02 секция в град Болярово и в село Стефан Караджово.
Утре се очаква да пристигнат хартиените бюлетини. Те ще бъдат разпределени веднага по места, допълни Чанева.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!