Обратно към категорията

Болярово с временен кмет от утре

Добавено на: 23.09.2019 10:11
   

Мария Маринова ще изпълнява длъжността кмет на община Болярово до провеждането на изборите. В петък на последна оперативка за мандата си с кметовете и кметските наместници, сегашният кмет на общината Христо Христов предаде поста на Маринова заедно и с предстоящите задачи, по които колегите му ще продължат да работят със заместник кмета Нина Терзиева и секретаря Мария Чанева. Досега Маринова беше общински съветник. 

Основната задача е подготовката за провеждането на местните избори – осигуряване на изборни помещения, техника и материали за работа на секционните избирателни комисии, които са вече определени и очакват да бъдат одобрени.

Остава и малка част от дървата за огрев, които да бъдат извозени – в голямата си част те са доставени по домакинствата на населените места. Тази година организацията бе създадена изцяло от общината.

Обсъдени бяха и други текущи въпроси като започването на асфалтирането на част от улиците или участъци от тях по някои населени места. Част от кметовете и кметските наместници също поставиха проблеми и въпроси.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!