Обратно към категорията

Част от поставените нови контейнери за смет вече са повредени

Добавено на: 05.12.2019 13:40
   

В Ямбол вече започна поставянето на допълнителни контейнери за смет. Местата бяха определени от общинското ръководство, според предварително заявено желание от жителите на града. За съжаление, вече има няколко случая на повредени нови контейнери. Призоваваме гражданите за повече отговорност и опазване на общинската собственост!

Новото ръководство на община Ямбол постави повече изисквания към сметоизвозващото дружество, но и ямболлии трябва да спазват правилата, защото всичко, което се прави, е в името на хората, тяхното здраве и приветливия вид на града.

През зимните месеци горящите контейнери също не са изключение. При изхвърляне на жар, най-вече в пластмасовите съдове, те се унищожават на 100 %. Това от своя страна неизменно налага търсене на допълнителни средства за тяхното подменяне. Призоваваме Ви, нека съхраняваме и пазим това, което имаме!

Всички искаме да живеем в по-чист и уреден град, но това зависи от всеки един от нас. Отговорността е взаимна – на Общината и на нейните граждани.

Припомняме, че жалби и сигнали за недобре почистено пространство могат да бъдат подавани на телефон 046 91 08 92, както и на e-mail адреса на „Грийн колект" www.ugc@mail.bg.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!