Обратно към категорията

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ОБЩИНА "ТУНДЖА"

   

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ОБЩИНА "ТУНДЖА"

почетен гост - Президентът на Република България Румен Радев
Община Тунджа ще отбележи своя празник - 22 април Международен ден на Земята. Началото е с тържествена сесия на Общински съвет от 09.00 ч. По повод празника ще бъдат наградени физически и юридически лица от общината. Почетен гост на сесията ще бъде Президентът на Република България Румен Радев. Очаква се от 10.00ч. пред сградата на община „Тунджа“ съпругата му Десислава Радева да открие изложението „Сътворено и произведено в община „Тунджа“.
Тържественото откриване на Деня на община „Тунджа” от кмета на общината Георги Георгиев и приветствие на Румен Радев - президент на Република България е от 10.30 ч.пред сградата на общината.
Проявите пордължават в 12.00 ч. в центъра на с. Тенево с празник на художествената самодейност под наслов "Хоро се вие, песен се пее".









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Анонимен 22.04.2019 19:50

Изкуствена община,създадена от комунистическият режим на Тодор Живков.Как може такова безобразие. ЯМБОЛ,около който много столетия е имало съставни села,да е без околия. А селската община,без център да бъде сега. Питам се,има ли другаде по света,такива тъпизми . Да,забравих Пловдив и Добрич--същата свинщина. Пази Боже България!


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!