Обратно към категорията

Димитър Иванов народен представител от ГЕРБ-СДС: Днес ремонтът на новия болничен комплекс можеше да е завършен

Добавено на: 22.02.2022 12:58
   

На 22 февруари 2022г. т.е. днес новият болничен комплекс в Ямбол, според договора за строително-ремонтните дейности, щеше да е завършен. И първата и най-голяма крачка, към това Ямбол и региона да имат достойно здравеопазване за гражданите и лекарите, щеше да е направена успешно.

Припомням тази дата, защото тя беше не само заложена като крайна за довършване на ремонтните дейности на новата Болница, а и реална. За съжаление проектът поради политически инат или некомпетентност, беше безвъзвратно забавен и от двете служебни правителства на Радев и БСП, и сега от редовното също. Това на практика стопира строителните дейности. Единственото, което хората на Радев, БСП и сие направиха в ямболската болница бе да изчегъртат няколко отделения лекари.

А средствата в размер от 27 милиона лева, и проекта, и обществените процедури за довършване ремонта на целия ремонт, по решението на МС на правителството на ГЕРБ, ги имаше и днес щяхме да имаме довършена сграда, но уви…

Да, с новия бюджет се надявам да бъдат осигурени останалите 13,5 млн. лева средства и строителните дейности да бъдат възстановени по най-бързия и ефективен начин.

Днес можем да гледаме снимката на проекта и да се надяваме, че скоро все пак ще бъде реалност!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!