Обратно към категорията

Димитър Иванов, водач на листата на ГЕРБ-СДС: Доходите ще растат!

Добавено на: 03.11.2021 12:33
   

/платено съдържание/

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за ямболски регион Димитър Иванов и кандидатите за народни представители Снежана Делчева, Юлия Маджарова, д-р Дора Йовчева, Атанас Христов, Станислав Говедаров, Мартин Петков и Мирослав Козарев в разговори с гражданите обсъждат конкретни политики и най-належащи мерки и действия, които трябва да се вземат от работещо правителство, веднага след изборите.

„Ангажиментите, които от ГЕРБ поемаме са реалистични, изпълними и очаквани от хората“, коментира Димитър Иванов. През следващ управленски мандат ще постигнем заедно: Минималната работна заплата да стане 1000 лв. и средна - 2000 лв. Ще продължи да расте и средната учителска заплата до нивата на 2500 лв., а на университетските преподаватели – 3000 лева. Планираме покачване като цяло средствата за образование до минимум 5 процента от БВП.

Твърд ангажимент на коалицията е още пенсиите да бъдат актуализирани всяка година, така че средната пенсия да достигне 750 лв. Много важна реформа, която предстои е реформата на системата за социално подпомагане, което ще позволи по-ефективно подпомагаме на 350 000 семейства месечно. Не по-важност и не на последно място говорим за чувствително увеличаване на социалния статус на работещите в сферата на културата. Наред с образованието и културата става основен приоритет.

Предложенията получават пълна подкрепа от гражданите от всички общини на областта.

ГЕРБ-СДС с номер 32 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!