Обратно към категорията

Договориха подмяна на водопровод по основни улици в Ямбол

Добавено на: 27.05.2020 16:39
   

Последната от срещите на областния управител и председател на ВиК Асоциацията Димитър Иванов и управителя на ВиК дружеството инж. Стоян Радев по въпросите на водоснабдяването в област Ямбол бе в община Ямбол с кмета на общината Валентин Ревански и зам.-кмета Михаил Керемедчиев, съобщават от Областна администрация. И пред управленския екип на община Ямбол управителят на дружеството представи подробния анализ на състоянието на Водоснабдяване и канализация, приходите и разходите, планираните инвестиции и бъдещи проекти. От направения анализ е видно, че ВиК дружеството има най-добри резултати и положителен баланс в община Ямбол и Ямбол компенсира големите загуби, които се формират в общините Тунджа, Стралджа и Болярово.
Кметът на Ямбол Валентин Ревански изрази мнение, че, за да има по-добра услуга и повече инвестиции във ВиК сектора в Ямбол, трябва да има оптимизиране на персонала и ефективността на работата на дружеството.
В хода на разговора беше постигнато разбиране за подмяна от ВиК на водопровод на няколко основни улици, на които общината предвижда да прави ремонт и асфалтиране.
С европейско финансиране предстои проект на ВиК в Ямбол на подмяна на 12 км главен водопровод.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!