Обратно към категорията

Дойчин Дойчев: Нелека, но успешна бе 2020-та година за Окръжна прокуратура – Ямбол (ВИДЕО)

Добавено на: 02.01.2021 15:07
   

В края на 2020 екипът на 999 потърси равносметка за изминалата година в Окръжна прокуратура – Ямбол. Ръководителят на държавното обвинение Дойчин Дойчев заяви, че битовата престъпност е спаднала с 10%. По думите му, има населени места, където изобщо няма подобни криминални прояви.

„Мисля, че това бе една успешна година за прокуратурите от района на Окръжна прокуратура - Ямбол. Най-вече, защото в тези особони условия породени от пандемията ние работихме нормално или, ако мога така да кажа, в една ненормална обстановка в държавата, прокуратурата – като цяло и в частност ОП-Ямбол запази нормалния си работен процес. Благодарение на цялостната организация, която ръководството на прокуратура на РБългария създаде, на личната и пряка ангажираност на главния прокурор, на отговорното отношение на всеки един магистрат и съдебен служител, ние успяхме да създадем такава организация на работата в условията на пандемия, че всеки един прокурор и следовател да може професионално да изпълнява своите задължения, което пък от своя страна даде възможност прокуратурата адекватно да върши това, за което е призвана – да брани закона и защитава хората и държавата от престъпни посегателства. А при този осигурен нормален процес на работа, съответно и резултатите от тази работа както последните години са на едно много добро ниво“, заяви пред 999 прокурор Дойчев.

Вижте подробности:

Дойчин Дойчев започва професионалната си кариера като младши прокурор в Окръжна прокуратура – Ямбол през 2000 г. В периода 14.05.2001 г. – 10.10.2014 г. работи в Районна прокуратура – Ямбол, като последователно заема следните длъжности: „прокурор“, „заместник-административен ръководител“ и „административен ръководител – районен прокурор“. От 10.10.2014 г. до 10.10.2019 г. е административен ръководител на Окръжна прокуратура – Ямбол, а към настоящия момент е Окръжен прокурор.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!