Обратно към категорията

Два нови паркинга изгради Община Ямбол, предстоят и други инфраструктурни проекти (СНИМКИ)

Добавено на: 20.10.2020 17:02
   

Община Ямбол изгради два нови паркинга, съобщи заместник-кметът Михаил Керемидчиев. Зад блок 1 на улица „Срем“ и улица „Хан Крум“ са оформени 30 места за паркиране. Използвани са перфорирани бетонови елементи, тротоарите са обновени с нови бетонови павета. За удобство на гражданите на улица „Срем“ е извършен частичен  ремонт на тротоарна настилка с обща площ от близо 900 кв.м.. През месец ноември предстои и озеленяване в района. Монтирано е и допълнително осветление.

Благоустроено е и междублоковото пространство на север от улица „Каранова“, обособени са и нови 31 паркоместа в този район. Междувременно приключиха и дейностите по текущ ремонт на уличната настилка в ж.к. „Златен рог“ от блок 17 до блок 19.

Финализиран е и първият етап от ремонта на ул. „Преслав“ в участъка от ул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Г. С. Раковски“, включващ подмяна на улична и тротоарна настилка с обща площ от 2200 кв. м., както и частична подмяна на бордюри.

Инфраструктурите ремонти продължават и през следващите месеци. Предстои реконструкция на кръстовище на ул. „Златен рог“ и ул. „Димитър Благоев“.

В ход е изграждане на улица между кв. 23А и 24 от плана на град Ямбол с кръгово кръстовище с улица „Битоля“ в кв. „Каргон“. Второ кръгово кръстовище ще бъде изградено  на ул. „Милин Камък“ и „Търговска“.

Предвидена е рехабилитация, реконструкция на улици, изграждане на нови места за паркиране и кът за отдих между ул. „Генерал В. Заимов“, ул. „Г. С. Раковски“, ул. „Независима България“ и ул. „Жельо Войвода“. За изпълнение е възложена пътна връзка на паркинг пред гробищния парк.

Община Ямбол се извинява на гражданите за причинените неудобства по време на ремонтните дейности.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!