Обратно към категорията

"Джуниър Бенд" и Дани Белев на 1 юни в Ямбол

Добавено на: 29.05.2023 09:17
   

Страхотните деца от ученическия духов оркестър от Велико Търново „Джуниър Бенд” ще гостуват в Ямбол на 1 юни. Те ще обогатят тазгодишните празници за Деня на детето с невероятен спектакъл от звуци, ритми и настроение. Концертът на децата от СУ „Емилиян Станев” от Велико Търново с ръководител Йордан Цветанов ще е в четвъртък от 18.30 часа на сцената до фонтана в Градския парк.

Час по-късно започва магичното шоу на Дани Белев. Той е единственият български участник на европейското първенство за магия, четирикратен балкански шампион в категория „Илюзии” и съосновател на най- голямата магична организация в България- „Quick Hands Project“.

През целия ден в Международния ден на детето Община Ямбол е организирала забавления за най-малките.

От 10:00 ч. на сцената до фонтана започва представление на детските градини с участието на актьора Ангел Попов.

В 11:00 ч. е началото на театър, танци, сапунени балони, игри, рисуване на лица с кака Жени.

В 17:00 ч. куклени артисти ще забавляват децата със зумба „Балониада“.

Фестивал „Младият Ямбол твори“ – арт ателиета на открито организира в Градския парк и Народно читалище „Зора - 1945“ – Ямбол от 10:00 часа.

Детски празник „Рисуваме и се забавляваме заедно" ще започне в 10:30 ч. пред сградата на Народно читалище „Съгласие – 1862“ - Ямбол.

“Устремени към върха 2023” е заглавието на регионален конкурс за даровити деца от 5 до 11 години, организиран от Народно читалище „Пробуда - 1909“ – Ямбол. Началото е от 17:30 часа в зрителната зала на читалището, входът е свободен.

На децата и техните родители са посветени и спектаклите, които се представят в рамките на Националния куклено – театрален фестивал „Михаил Лъкатник“ – Ямбол, 2023, който продължава от 29 май до 1 юни.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!