Обратно към категорията

Енчо Керязов: „Обичай смело“ е тъжна за мен книга – болки, лишения и страдания (видео)

Добавено на: 27.06.2020 20:04
   

Биографията на най-добрият еквилибрист в света Енчо Керязов бе представена в София. Повече от 30 години той не слиза от сцената, а от 2019 г. е заместник-кмет на община Ямбол. Сред гостите на церемонията в кино Кабана в София бяха Орлин Горанов, Руслан Мъйнов, а водещ бе Драгомир Драганов. Керязов получи множество видеопоздрави от приятели. „Ключът към успеха е постоянството. Бори се докрай!“, каза във видеото си Маги Халваджиян, предаде екип на 999..

"Обичай смело" е история, посветена на любовта към цирковото изкуство и преследването на мечтите. Чрез тази книга Енчо Керязов се потапя в спомените си и отново минава по изминатия вече път. Книгата тръгва от най-ранните му спомени в спорта и акробатиката, минава през усърдния труд, който полага, за да се превърне в един от най-добрите еквилибристи в света, не пропуска да запознае читателите с големите хора, срещнали го по пътя към върха, стига до най-пищните циркови световни сцени и накрая прави неочакван завой до община Ямбол.

Енчо Керязов припомня колко е важно да отстояваме най-съкровените си стремления. Колкото и изненади да поднася животът, ако имаме необходимото търпение, накрая винаги ще се озовем при голямата любов, с мисълта за която сме заспивали и сме се будили дълги години.

„Обичай смело“, както Енчо Керязов може!


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!