Обратно към категорията

Енчо Керязов представя биографията си "Обичай смело" на 27 юни

Добавено на: 23.06.2020 09:22
   

Биографията на заместник-кмета на Ямбол Енчо Керязов, който вече 30 години е на сцена и е един от най-успешните еквилибристи в цял свят, ще бъде представена на 27 юни в кино "Кабана", съобщиха издателите от "Колибри". Премиерата бе предвидена за март, но бе отменена заради извънредното положение.
"Обичай смело" е история, посветена на любовта към цирковото изкуство и преследването на мечтите. Чрез тази книга Енчо Керязов се потапя в спомените си и отново минава по изминатия вече път.
Книгата тръгва от най-ранните му спомени в спорта и акробатиката, минава през усърдния труд, който полага, за да се превърне в един от най-добрите еквилибристи в света, не пропуска да запознае читателите с големите хора, срещнали го по пътя към върха, стига до най-пищните циркови световни сцени и накрая прави неочакван завой до община Ямбол.
Енчо Керязов припомня колко е важно да отстояваме най-съкровените си стремления. Колкото и изненади да поднася животът, ако имаме необходимото търпение, накрая винаги ще се озовем при голямата любов, с мисълта за която сме заспивали и сме се будили дълги години.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!