Обратно към категорията

Фондация „Енчо Керязов“ търси таланти за деветата „Нощ на звездите“

Добавено на: 11.12.2019 08:14
   

От вчера до 10 януари 2020 година фондация „Енчо Керязов“ започна набирането на кандидатурите на талантливи деца за излъчването на тримата финалисти в категориите "Спорт", "Образование" и "Изкуство" по време на деветите годишни награди "Нощ на звездите". Грандиозното събитие ще се проведе на 21 март догодина в "Арена Армеец".

„В сайта на фондацията enchokeryazov.org има формуляри, в които учители и треньори могат да подават кандидатури на своите възпитаници. И тази година разделите са три – образование, изкуство и спорт. Няма да има промяна по отношение на категориите. Няма да има промяна и в самия регламент – кои ще са допуснати до финала на 21 март в „Арена Армеец“, сподели специално за БНР известният ни цирков артист Енчо Керязов, който вече е зам.-кмет на община Ямбол.

„Най-важното, което искам да напомня, е, че децата трябва да бъдат до 18 години, а кандидатурите им могат да се подават само и единствено от учители и треньори. Родителите нямат право да подават кандидатури. И тази година децата – кандидати ще бъдат оценявани от четиричленна комисия. Те ще са изключителни и доказали се професионалисти в своите области. Те ще излязат със становище след 10 януари. Документите ще бъдат разгледани в срок от около месец, така не по-късно от 10 февруари ще обявим тримата финалисти във всяка категория“, допълни патронът на фондацията.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!