Обратно към категорията

Футболистите на Иновативно основно училище „Петко Р. Славейков“ – Ямбол завоюваха второ място на финала на Ученическите игри

Добавено на: 03.07.2023 16:14
   

Възпитаниците на Иновативно основно училище „Петко Р. Славейков“ – Ямбол постигнаха изключителен успех във финалните състезания на Ученическите игри -  2022/2023, в които участваха отбори от цялата страна.

В групата от 5 до 7 клас талантливите футболисти на училището се класираха втори на републиканско по футбол в игрите, показвайки майсторство и спортен дух.

Последвалият успех беше отбелязан в училището и извън него. Кметът на Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Енчо Керязов поздравиха лично младите спортисти и изразиха признанието си към отличните постижения на учениците.

„Успехите на ямболските деца са истинска гордост за нас! Пожелавам ви още много победи,“ заяви кметът, поздравявайки футболистите. Той изрази благодарност и към треньора на отбора, чието постоянство в работата допринесе за отличния резултат.

Валентин Ревански благодари и на родителите на децата за тяхната неоспорима подкрепа: „Семействата играят важна роля за ентусиазма и желанието за победа, които децата показват на игрището.“

Успехът на младите футболисти от Иновативно основно училище „Петко Р. Славейков“ – Ямбол е пример за възможностите, които се откриват пред учениците, когато училището, родителите и треньорите работят заедно в подкрепа на развитието им!

Участието във финалните състезания, организирани от Министерството на образованието и науката и Министерството на спорта, е със съдействието на Община Ямбол.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!