Обратно към категорията

Галерия "Стойчев" представя пет нови автори

Добавено на: 12.10.2019 15:54
   

Тазгодишният Есенен салон, вече 10-ти по ред, беше открит в галерия “Стойчев” на 10 октомври 1019 г. Представени са 40 автори – 35 с живопис или графика и 5 с малки пластики. Галерията остава вярна на традицията всеки път да показва и нови творци, този път те са петима – от Пазарджик, София и Бургас. Тяхното участие придава ново, свежо звучене на експозицията.

Всеки път, когато посети такава изява, човек открива нещо ново и интересно. Надявам се, че и с това издание ще изненадаме приятно, каза при откриването председателят на дружеството на художниците Сашо Казанджиев.

В Есенният салон се предлагат творби на известни автори като Михаил Лалов, представени са повече и по-малко познати имена. Галерията показва нови неща и от много ямболски творци, изложени са картини на Диана Йоданова, Стефан Качаков, Дона Неделчева, Сашо Казанджиев, Александър Александров, Боряна Чапърова, Анастасия Крушкова, Кольо Костов, Атанас Караманов и др.

Изложбата за пореден път събира произведения, които са безспорна радост за окото, а и могат да предадат дух и стил на всяко пространство.
Делник
Снимки: В. Димитров


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!