Обратно към категорията

ГЕРБ - Ямбол: Без вяра не може да успеем и в политиката

Добавено на: 07.03.2021 15:43
   

По станала вече традиция, в началото на кампанията за парламентарни избори, ГЕРБ и СДС водени от убеждението, че без силата на вярата, няма успех и в обществените дела, бяха в храм „Свети Николай Чудотворец“.

Отслужен бе молебен за здраве и успех, за осъществяване на всички добри и полезни дела, които си поставя коалицията. Д-р Димитър Рунков, Станислав Говедаров, Димитър Иванов, Снежана Делчева, Атанас Христов, д-р Дора Йовчева, Павел Додов и Явор Брънков, от листата за народни представители на ГЕРБ-СДС, както и общинските ръководства, общинските съветници, членове и симпатизанти на двете партии запалиха свещ и се помолиха за благоденствие и успех. Упоритост и сили в предстоящия път пожела и отец Олег от православния храм.

„Вярата и християнските ценности са ни помагали много във времето, те са стълбът, на който се крепи обществото, без значение през какво преминава. Нека бъдем здрави всички и целеустремени!“, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 31 МИР Ямбол, д-р Димитър Рунков.

„Без вяра не може да успеем и в политиката. ГЕРБ винаги е подпомагала храмовете и манастири, ще продължаваме да го правим и занапред, разбира се. Обновяването и изграждането на нови храмове ще продължи, в интерес на всички вероизповедания, които трябва да бъдат подкрепяни!“, добави Димитър Иванов, кандидат за народен представител, трети в коалиционната листа на ГЕРБ-СДС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!