Обратно към категорията

Граждани на Ямбол предлагат идеи за развитие на градската среда на среща с Валентин Ревански и "Екип 16"!

Добавено на: 23.10.2023 11:21
   

Кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански и "Екип 16" проведоха допълнителна открита среща, по покана на граждани, в бившето "Опитно поле".

Изграждането на нови паркови зони, предлагащи условия за отдих и спорт, проекти за озеленяване, както и да поддържането на съществуващите зелени площи в добро състояние бяха един от приоритетите през изминалия мандат. Едно от доказателствата е изоставеното и рушащо се от десетилетия "Опитно поле", което се превръща в нова паркова зона.

Поетапно се изгради зона за разходка и тренировки на домашни любимци, обществен паркинг, многофункционална зона тип поляна, която може да се използва за отдих и за събития на открито. Обособени са игрища за плажен футбол и волейбол, които са изградени с морски пясък, и пикник зона. Поставени са спортни съоръжения за най-малките и обществена чешма.

Удобни пейки също допълват новият парк, засадена е и нова растителност.

Паркът все още не е завършен, а присъстващите дадоха своите предложения за допълнително облагородяване на пространството.

Бяха отправени и предложения за поставяне на още видеонаблюдение в кварталите, налагане на глоби на недобросъвестните стопани на кучета, провеждането на срещи в пенсионерските клубове по квартали, изграждането на допълнителни места за паркиране и ремонт на тротоари пред блоковете.

Валентин Ревански изрази благодарност към участниците в срещата и допълни, че всички заедно трябва да търсят решение на проблемите, които се решават поетапно. Исканията, които гражданите отправят по време на откритите срещи, ще бъдат взети предвид при следващата програма за развитие на Ямбол, категорични са кандидатите.

Срещите с граждани продължават.

На 23 октомври, понеделник, "Екип 16" ще бъде в к-с "Хале", до блок 5.

Във вторник, 24 октомври, открита среща се се проведе на спортните игрища срещу 27-ми блок в комплекс "Златен Рог". На 25 октомври, сряда, "Екип 16" ще очаква гражданите на Ямбол на ул. "Стефан Караджа" (на старата пиаца),

а в четвъртък, на 26 октомври в квартал "Каргон", площад Страшимир Кринчев. Всички срещи са с начален час 18:00.

Припомняме, че на 29 октомври, който желание може да подкрепи кандидатите в двете бюлетини - за кмет и за общински съветници, с номер 16.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!