Обратно към категорията

Хиляди пяха заедно с „Фондацията“ в Ямбол

Добавено на: 24.06.2021 14:21
   

Хиляди почитатели на българската музика изпълниха пространството пред Община Ямбол, за да видят и чуят обичаните от поколения българи рок музиканти от супергрупата „Фондацията“. Кирил Маричков от „Щурците“, Иван Лечев от ФСБ, Славчо Николов от Б.Т.Р., Венко Поромански от група „Те“ и Добрин Векилов-Дони се събраха през 2013 година.

Всеки концерт на „Фондацията“ е различен, гостуват различни музиканти – Звезди от „Ахат“, Наско от Б.Т.Р. и др., а познатите песни се съчетават в изненадващи импровизации.

Публиката в Ямбол получи подарък за Деня на Ямбол, който беше още по-хубав, защото специално за концерта дойде Валди Тотев.

Енчо Керязов, заместник-кмет на община Ямбол, поздрави публиката: „Специално за Вас подготвихме този концерт на супергрупата „Фондацията“ за Деня на Ямбол, за да видим и чуем на живо легендите, с чиято музика сме израснали и мечтали три поколения българи!Днес Ямбол ще бъде столица на рока! Емоцията от вечната музика е страхотна, да я изживеем заедно!“

Ямболската публика пя близо два часа с „Фондацията“ любими песни: „Малкият принц“, „Вълшебен цвят“, „Две следи“, „Вкусът на времето“, „Клетва“, „Среща“, „Бяла тишина“, „Страхотен ден“ и много други.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!